Forsøg altid at tage din mavefornemmelse og intuition som et øjebliksbillede, der tager udgangspunkt i den aktuelle situation.

Det er en indre hjælp fra dig til dig og ikke nødvendigvis en hjælp, som du skal eller har fordel i at dele med andre.

Ved at ændre på de rammer, der giver den øjeblikkelige situation, kan du ændre situationen til din fordel eller til fælles bedste. Brug intuitionen med omtanke så du løfter alle.

Intuitionen er DIN - klik for at åbne billede

Intuitionen er DIN.
Klik for at åbne billede.

I en hvilken som helst situation som du er i, hvor du oplever en mavefornemmelse, så lyt til den, da den giver dig mulighed for at ændre på vigtige parametre, hvis du handler hurtigt, hvis du handler aktivt, og du handler i tillid.

Lad dig lede i processen og undgå, at dit ego står i vejen for dig selv. Hvis du vil hindre, at andre på nogen måde får fordele, også selvom du selv får større fordele, så hæmmer du udviklingen i situationen.

Er du derimod villig til at hjælpe andre til at løfte sig, også selvom du ikke selv har fordele, så støtter du situationens udvikling.

Mavefornemmelsen kan også fortælle dig, at du skal fare med lempe – at du tager det roligt – og måske slet ikke gøre noget lige nu.

Lær at have tillid til din iboende kraft 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt