For at blive den som du gerne vil være, skal du ofre den version af dig, som du allerede er.

Du skal give slip på den identitet, som du har taget til dig gennem hele din fortid. I alt fald den del som konflikter. Og det kan virke som en skræmmende opgave.

Skab et billede eller en vision af, hvem du ønsker at være og læn dig ind i tilliden til, at denne identitet allerede bor i dig, samtidig med at du giver slip på den, som du er nu.

Det ultimative offer - klik for at åbne billede

Det ultimative offer.
Klik for at åbne billede.

Ja, du har brugt dit liv frem til nu til at skabe den identitet, som du har i dag. Det som hindrer dig i at nå dine mål, er, at du fastholder den identitet, som du har i dag, og det er din modvilje mod at give slip på det, som du kender, og som holder dig tilbage fra at opnå dine mål.

Når du holder dig tilbage af hensyn til andre eller af hensyn til, hvad andre tænker eller siger, eller du holder dig tilbage, fordi du ikke vil give slip på dine vaner, fordomme eller holdninger, så bremser du dig selv ned.

Giv slip på betydningen af alt hvad du kender og vær nysgerrig på nye veje og andre måder at arbejde på og på, om andre forsøger at manipulere dig, eller om du selv gør.

Hav fuldstændig tillid til, at livet leder dig på rette vej. Vær villig til at sætte grænser, til at sprænge grænser og til gå nye veje.

Jo større din villighed til at give slip på det kendte er, jo hurtigere vil du også kunne nå dine mål 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt