Folkeforførere findes i varierende omfang, og det er din personlige opgave at mindske deres indflydelse i dit liv.

Når du opdager, at du er blevet udsat for bedrag. At du er blevet manipuleret af illusioner og løgne og fortielser. Er det, fordi du ikke har været vågen nok?

Hvilke signaler har du ikke hørt, og hvilke har du fejlagtigt taget for givet? Hvad er årsagen til, at du har givet magten fra dig i dit eget liv og lagt den ved en autoritet?

Illusioner og løgne - klik for at åbne billede

Illusioner og løgne.
Klik for at åbne billede.

Vi kan nok blive enige om, at markedsføring og propaganda kan være særdeles vildledende. Det virkeligt gode spørgsmål er, hvor grænsen går for dig mellem vejledning og vildledning, og særligt hvilken indflydelse din frygt og angst har på denne grænse?

Og hvad nu hvis amatøren har ret, og den som du tillægger autoritet, ikke har? Den alternative behandler eller lægen? Eller hvis begge har ret?

Der er kun en leveregel, der er kun et problem, og der er kun en løsning: Hvil i indre fred og find tilbage til indre fred, når du kommer væk fra den. Og overlad dommen til dem som er berettiget til at dømme.

Du har selv bragt dig i den nuværende situation som følge af dine valg, så du kan også sætte dig fri til at komme videre 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt